Krispig och fräsch citrus: Barnängen Summer Limited Edition

Varje sommar lanserar Barnängen en ny serie i begränsad upplaga – fräscha, väldoftande produkter som innehåller allt du behöver för att hålla huden glänsande och i toppform. Nu är det dags för årets upplaga bestående av en duschgel och en handtvål som är perfekta för att vårda huden på sommaren.

Sommaren är här och det är äntligen dags för lata dagar på stranden, salta bad och bara ben. Det innebär också att vi exponerar huden för yttre påfrestningar. Nu lanserar Barnängen två produkter i begränsad upplaga som passar perfekt under sommaren.

Det här är en begränsad kollektion med vårdande produkter och noggrant utvalda ingredienser som är särskilt framtagna för att både återfukta huden och locka fram känslan av solig, svensk sommar.

 

Väldoftande duo

Den fräscha och återfuktande duschgelén skyddar huden mot uttorkning samtidigt som den blir sammetslen och mjuk – perfekt att användas under sommaren när huden utsätts för sol och salta bad. Den flytande tvålen håller händerna mjuka och återfuktade tack vare hudvänligt pH-värde som skyddar huden: extra viktigt i dessa tider när vi tvättar händerna ofta. Dessa produkter torkar inte ut huden utan vårdar den och efterlämnar en fräsch doft och mjuk känsla.

Årets Summer Limited Edition från Barnängen doftar av citrus,

en doft som passar perfekt under sommaren. Följande produkter ingår i serien:

Barnängen Duschgel Fräsch Citrus: Vårdande vegansk formula med citrus och en fräsch twist av mint. Formeln skyddar huden mot uttorkning och håller den mjuk och sammetslen.

Barnängen Flytande Tvål Fräsch Citrus: Dermatologiskt testad, vegansk formula med antibakteriell effekt som milt rengör händerna och håller huden mjuk med hudvänligt pH-värde. Huden får en krispigt fräsch doft av citrus.

 

Frisk och fräsch sommarhud

Sommar med sol och bad är en tid då huden kan behöva lite extra omtanke och vård. Här får du några tips på hur du tar hand om huden på bästa sätt och får till ett snyggt, somrigt glow.

Återfukta inifrån

Tänk på att dricka mycket vatten! Du behöver inte dricka flera liter om dagen, men det är extra viktigt att få i sig mycket vatten så att hud och hälsa håller sig på topp. Varför inte smaksätta vattnet med citron, jordgubbar eller vattenmelon som inte bara smakar gott utan även tillför vitaminer.

Bästa vän

Sommarens säkraste skönhetstips – snåla inte med solskyddsfaktorn. Din hud kommer att tacka dig. Sol är härligt, men du blir inte brunare av att sola utan solkräm. Tvärtom så riskerar du att skada huden. Solskyddsfaktor är hudens bästa vän i solen.

Vila huden

Gör huden en tjänst och låt huden vila från makeup under varma sommardagar. En naturligt solkysst hud är vackert, så ge din hy lite sommarlov så att den får andas. Använd en återfuktande duschgel och fuktkräm som håller huden len.

Somrig lyster

Peela huden försiktigt och vårdande varje vecka för att svepa bort döda hudceller som samlas på hudytan. Huden får ny lyster och solbrännan bli jämnare och snyggare. Fuktbomba också sommarhuden och applicera lite ansiktsolja för naturligt sommarglow.

Sommaren är en årstid som alltid har förknippats med sol och ljuvt somriga dofter – och den här nya begränsade kollektionen kommer garanterat att bli en väldoftande del av dina sommarminnen.

 

Relaterade artiklar