Familjens favorit-duschcrème sedan år 1990

I samband med att vi nu har uppdaterat designen på vår hårvårdserie får även duschprodukterna ett nytt utseende! Sedan år 1990 har vi erbjudit familjens favorit-duschcrème. Nu byter vi utseende, men vi är fortfarande samma, älskade Barnängen.

Snäll mot både hud och planeten
Barnängens hållbarhetsfokus tar ytterligare ett kliv framåt. Alla flaskorna är delvis tillverkade av återvunnen plast och de transparanta flaskorna är tillverkade av 100% återvunnen plast exkl. lock. Vi uppmuntrar även er att återvinna alla våra förpackningar då vår plast är helt återvinningsbar.

 

Saknade favoriter gör come-back
Vi är mycket uppspelta att få berätta att det är inte bara ett nytt utseende för dusch-produkterna, utan det är även tre favoriter som gör comeback till duschfamiljen; Vild Kamelia, Rosa Jasmin och Mandel Yoghurt. Med sina härliga dofter och milda formulas så har de varit efterlängtade av många, därför har vi nu valt att ta tillbaka dem i sortimentet.

Nya uppfriskande tillskott till Barnängen Man

Nya dofter ansluter till duschfamiljen: Styrka och Energi! Energi har en uppiggande doft av kaffe, och Styrka en djup doft av cederträ. Flaskorna är även tillverkade av 100% återvunnen plast exkl. lock. Dessa vill du inte missa!

Vi hoppas att ni gillar vårt nya utseende och de nya tillskotten lika mycket som vi gör!

Hela dusch sortimentet:

Relaterade artiklar

Samarbetet med Barncancerfonden fortsätter under 2022

Läs mer

Barnängen – Tillsammans i vått och torrt!

Läs mer