ÅTERFÖRSÄLJARE

Barnängen är ett av Sveriges mest omtycka och välkända varumärken - och därför finns vi just lite överallt. Vi vill att det ska vara enkelt att hitta och handla våra produkter, både online och i butik. Nedan hittar du en lista på vart du hittar oss online, samt runt om i Sverige.

Lyko vill fånga känslan av att skönhet är lekfullt, härligt och något individuellt. Tillförlitliga leveranser och kundservice är viktigt och idag säljer de även utanför Sveriges gränser- nämligen till Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Polen och Österrike

Besök lyko

Sveriges första fullskaliga apotek online. De driven även klimatsmarta logistikcenter samt projekt för att minska plasten. Apotea har även samarbete med SOS barnbyar och WWF världsnaturfonden.

Besök apotea

MEDS.se är ett fullskaligt online-apotek som bland annat säljer och har ett stort sortiment av hälsa, skönhet och mer därtill. Smidigt, säkert och fraktfritt.

Besök meds

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek landet runt, samt med ett fullt sortiment online.

Besök apotek hjärtat

Mathem har sedan 2006 erbjudit utkörning av matvaror men även övriga produkter för hemmet – såsom Barnängens – och kör idag ut till mer än hälften av alla hushåll i Sverige.

Besök mathem

Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Här hittar du Barnängen Barns produkter samt handtvål.

Besök apoteket

Apohem är ett nätapotek som med inspiration, kunskap och produkter vill öppna dörren till ett hälsosammare liv.

Besök Apotem

Men, vi finns även här!

Välj vad som passar dig bäst

Tillsammans för
150 år till!