Barnängen – Tillsammans i vått och torrt!

Familjer har valt Barnängen i vått och torrt. Nu lanserar vi nya Barnängen hårvård, med en ny formula och ett nytt utseende, men vi är fortfarande samma älskade Barnängen.

Barnängen har snart funnits i 154 år, och har länge varit en stor favorit hos svenska familjer.

Med en stolt och stark historia tar Barnängen steget in i framtiden. Vi är stolta över att Barnängen blivit en barndomsvän som man växer upp med och som följer med en hela livet. Med en ny mild och vårdande formula och ett nytt utseende som passar hela familjen gör vi oss redo att finnas där i minst 150 år till.

Nya Barnängen – med hjärtat på rätt ställe

Barnängen har länge haft ett hållbarhetsfokus och med nya Barnängen hårvård tar vi ytterligare kliv framåt. De nya flaskorna är tillverkade av 50-98 % återvunnen plast (lock tillverkade av 25 % återvunnen plast.) Alla produkter har en mild och vegansk formula, och produkterna innehåller naturliga extrakt, såsom ekologiska örter och blomsterolja.

Med en ny tydlig och modern design och nya färger vill vi framhäva och fokusera på produktlinjens ingredienser och egenskaper. Samtidigt är designen trofast varumärkets visuella arv och rötter med bibehållen igenkännbarhet och känsla av Barnängen.

Hårvård för hela familjen

För fler hårtyper

Utöver ny design och formula så lanserar vi även fler hår-serier. Nu kan du hitta en serie som passar ditt hår och dina preferenser – allt från torrt till färgat hår.

Barnängen Man

Vi lanserar även två nya schampon för män; Ett djuprengörande schampo & duschgel, samt ett mjällschampo som är snällt mot håret. Dessa schampon är aktiva och friska med nya trendiga ingredienser; lera & kol samt ingefärsextrakt.

Från stora till små

Sist OCH minst, så har vi även ny design och formula på våra Kids-produkter. Formulan är speciellt utvecklad för barns känsliga hår och hud. Inga fler tovor eller tårar med den extra milda formulan med extrakt från hallon eller blåbär.

Vi vill erbjuda produkter som inte bara är snälla mot hår och hud, men också mot planeten. Med Nya Barnängen så fortsätter vi att stå för att skapa en äkta och naturlig känsla med milda produkter, vilket vi gjort enda sedan Barnängen grundades 1868.

Tillsammans i vått och torrt i minst 150 år till!

Relaterade artiklar

Familjens favorit-duschcrème sedan år 1990

Läs mer

Samarbetet med Barncancerfonden fortsätter under 2022

Läs mer