Samarbetet med Barncancerfonden fortsätter under 2022

Barn och Barnängen hör ihop, inte barn och cancer. Vi är stolta att presentera att vårt samarbete med Barncancerfonden fortsätter även under 2022.

”Tillsammans mot barncancer” är namnet på samarbetet mellan Barnängen och Barncancerfonden. Sedan hösten 2020 har vi tillsammans samlat in cirka 750.000 kronor för att tillsammans bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver. Detta samarbete är vi mycket stolta över, och vi är glada att presentera att samarbetet fortsätter under 2022.

 

I september infaller kampanjmånaden tillsammans med Barncancerfonden igen. Då kommer man att hitta utvalda produkter från Barnängen i dagligvaruhandeln som bidrar med 1 krona per såld produkt till Barncancerfonden och deras viktiga arbete. På så vis kan du då bidra till den livsviktiga forskningen genom att handla någon av Barnängens utvalda produkter i din dagligvaruhandel.

Varje år drabbas cirka 300 barn av cancer i Sverige. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent av de drabbade. Därför är vi stolta och glada att kunna stötta fortsatt barncancerforskning. Vi vill kunna vara med och bidra till 100 % överlevnad av barncancer, och att alla cancerdrabbade barn ska få leva ett så bra liv som möjligt.

Relaterade artiklar

Familjens favorit-duschcrème sedan år 1990

Läs mer

Barnängen – Tillsammans i vått och torrt!

Läs mer